mandag den 16. januar 2012

Badning og snorkleture på Phu Qouc

Vi nyder livet på Phu Quoc, hvor der er dejligt varmt, masser af solskin og havvand med en temperatur på 26-28 grader.
I går var vi i byen og købe snorkleudstyr. Simone var superhurtig til at finde ud af at bruge det og var ellevild, da hun for første gang oplevede den fagre nye verden, der åbnede sig for hende under havets overflade og det til trods for, at der ikke er så meget at se på vores meget fine sandbund på stranden, hvor vi bader, men man kan dog se store søstjerner, krabber og små fisk- også nogle små fiskestimer. Pigerne fik timer til at gå her til formiddag med at indsamle eremitkrabber i små spande og bægre ved strandkanten.

I morgen tager vi på en bådtur sydpå til 12 små øer sammen med en svensk familie, vi har mødt. Båden sejler forbi forskellige koralrev, vi kan snorkle ved. Her bliver der helt sikkert mere at se på under havets overflade og en endnu større verden vil åbne sig for Simone (:-))

Vores beach bungalow

Kun 10 meter fra vores hus, så er man ude i det skønne havvvand 

Simone er klar til en snorkletur



Simone og Adea laver feriedagbøger i restauranten

Den smukke udsigt fra Paris Beach Resort, hvor vi bor

Solnedgang (udsigt fra vores hus)

6 kommentarer:

  1. Jeg har ikke haft det før nu, men nu kom den: misundelsen... Det ser vel nok dejligt ud...

    SvarSlet
  2. Lækkert. Og spændende endnu en gang. God tur sammen med svenskerne i morgen. Glæder os til at læse om turen og se flere billeder.

    SvarSlet
  3. Det ser helt fantastisk ud! Nyd det, nyd det og nyd det.

    SvarSlet
  4. Vores misundelse startede allerede tidligere. Nej, Vi nyder at se de dejlige billeder og læse om jeres oplevelser. Det er sjovt at se at I har været mange af de samme steder som os. Vi sidder og drømmer os tilbage. Håber at vores anbefalinger af Vietnam har levet op til jeres forventninger. Lige nu sidder vi og taler om hvordan vi kan komme tilbage. Der er meget vi ikke har set endnu.
    Knus og tanker
    Peter og pigerne

    SvarSlet
  5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  6. Her er også bare rigtig, rigtig skønt, og vi nyder det i fulde drag. Tænker også meget på jer, Peter og Malene, fordi I har været mange af de samme steder.
    Lige nu har vi meget svært ved at forestille os, at vi rent faktisk er i Danmark igen om en uge. Det er helt uvirkeligt..Vi kan nemmere forestille os at fortsætte rejsen lidt endnu...

    SvarSlet