lørdag den 14. januar 2012

Phu Quoc

Efter en times flyvetur fra HCMC er vi nu ankommet til Phu Quoc.

Her er bare så skønt på tropeøen med de dejlige hvide sandstrande og de mange palmer. En rigtig: "Bounty-ø". Jeg har ikke før i mit liv badet i så lækkert havvand, som jeg gjorde i eftermiddags.

Her til aften sad Kristian og jeg og nød et glas kølig hvidvin med fødderne i sand 2 meter fra vandet til bølgernes rolige skvulpen. Her er 26-28 grader varmt om aftenen (31 grader om dagen), og der er helt vindstille samt ingen irriterende insekter så som myg eller fluer. Det er himmelsk. Her er skal nok få nogle fantastiske og afslappende dage. (:-))
Simone glæder sig til vi skal i byen i morgen og se efter snorkleudstyr til hende og Adea.

Vi bor i en god, rummelig bungalow 10 meter fra vandet, så det er fristende at snuppe en morgenbadetur...

2 kommentarer:

  1. Hele DK er på den anden ende i dag, fordi det fejres, at vores dronning har "regeret" i 40 år. Stor stor fest. Men hun fortjener det sandelig også ...
    Og så en frygtelig nyhed: En italiensk kæmpecruiser med 4.000 ombord er forlist ud for Italiens kyst. Prøv at se på www.pol.dk.
    Vi så skibets søsterskib for 1½ år siden lige uden for vore hotelvinduer i den norske Aurlandsfjord, da vi var på betalt rundrejse på Bergensbanen med omliggende fjelde og fjorde.

    SvarSlet